Els Aeyels in the US – part 3 (woensdag 5 september 2007)

Media_http3bpblogspot_hggfk

Vandaag door Beacon Hill gewandeld, een hele mooie, rustige, stijlvolle buurt waar we allebei willen wonen. Gesteld dat we daar een sponsor voor zouden vinden natuurlijk. Daarna naar Harvard geweest en weer eens jaloers geworden op de prachtige campussen die ze hier hebben en lekker door de boekenwinkels gekuierd. Dan een korte uitstap naar de mall om een lading Abercrombie-presents binnen te doen en besloten met diner in een van de vele sportsbars hier.

Wat onthouden we vandaag?

Enkele modetips: Naai uw sakosj vol oude knopen, gegarandeerd een hit. Hou die tettepullekes en teenslippers van drie jaar geleden gewoon bij tot het einde der tijden want dat blijkt hier, ondanks onze jarenlange strijd, nog steeds in. En voor wie nog epauletten heeft liggen uit de eighties, niet wegdoen, want hier worden die dingen gerecycleerd in beha’s, shirts, hemden, badgerief, you name it. Waarom men hier nog borstvergrotingen nodig heeft, we don’t know, dat groeit hier gewoon in uw kleren.

Media_http1bpblogspot_hdkci

Een tip voor de blutte mannen onder jullie: men zoekt hier met alle middelen naar spermdonors en betaalt daar maar liefst 1100 dollar per maand voor. Hoeveel contributies per maand u daarvoor moet leveren, weten we niet maar voor de geinteresseerden: www.spermbank.com.

Vermits wij helaas zelf geen zaad produceren, hebben we een andere manier gevonden om geld uit te sparen, namelijk de metro oplichten.

Kusjes,
de Charlie T-risjers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s