Els Aeyels in the US – part 4 (donderdag 6 september 2007)

Hey werklui!

Vandaag een dagje met rust. Vanmorgen naar het Isabella Stewart Gardner Museum geweest. Een Venetiaanse villa van een rijke bourgeoisiemadam uit begin vorige eeuw. Een heel gevarieerde kunstcollectie had dat mens, zo goed dat zelfs museumhaatster Cindy het wel ok vond. Helaas mochten we geen foto’s nemen. En hadden de wachters van bij ons intreden al meteen begrepen dat ze net ons in de gaten mesten houden. Tough luck, want wij zouden wij niet zijn als we er niet in geslaagd waren toch drie illegale pictures te taken 🙂

Media_http4bpblogspot_jluke

Daarna naar Arnolds Arboretum, een botanische tuin maar dan in a large scale American kinda way. Heel mooi, lekker gewandeld. Wel op onze hoede, vooral ik had het niet zo begrepen op de loslopende coyotes die in het park waren gesignaleerd. Maar uiteindelijk was het Cin die boven op een bank sprong.
Niet voor een coyote, maar voor een Jack Russel 🙂

Geinspireerd door al die natuurpracht wou ik mijn boomklimtalenten nog es testen en dat is helaas geeindigd met een broek die aaneen kleeft van de hars. Merkwaardig neveneffect daarvan is dat ik nu een natuurlijk ontharingsproces onderga elke keer ik gewoon rechtsta of een stap verzet!

Nog wat nieuwe trends in de beenmode dan: de kousen die ge over uw trainingsbroek optrekt tot aan uw knieen, de jeans die ge onderaan zo laat afslijten dat er een gat in onstaat waar ge uw teenslippers kunt doorsteken of de jeans die ge onder uw ballerinaschoenen plooit voor een extra zooltje. Ook schoon voor mannen, de beige rok met blauwe kniekousen.

Morgen stressen want we moeten met onze valiezen naar het autoverhuurbedrijf, wat ook wel spannend is, want dan weten we met welke vierwieler we de volgende drie weken gaan toeren. We vertrekken morgen ook uit Boston, dus het mailen wordt minder vanzelfsprekend en jullie zullen er dus wat langer op moeten wachten.

Knuffel,
the constant gardeners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s