Back (for good?)

Wat heb ik jullie geduld deze keer toch lang op de proef gesteld. En wat hebben jullie flink zitten zeuren in jullie reacties 😉 Maar: bedankt voor jullie trouwe bezoekjes.
Na al die stalkmails kan ik niets anders dan mij opnieuw tot de surfende mensheid richten en nog wat nieuws posten. Laat mij beginnen met een shockerend bericht: ik heb het druk gehad. En het ziet er niet naar uit dat daar de eerste weken verandering in zal komen. Druk is gezellig. En druk is vooral leuk als het uiteindelijk naar concrete resultaten leidt. Vandaag hebben we bij Donna al wat vruchten van het harde werk aan de wereld kunnen tonen: ons nieuwe logo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s