Untitled

Mandarijntjes
Vorige week zat ik nog in het zonnige Spanje. Eerst 5 dagen Barcelona, gevolgd door 7 dagen Playa d’Aro, samen met de finalisten van Fame 2004. Volgens kenners ben ik nog nooit zo gebruind uit vakantie teruggekeerd. Alleen jammer dat ik net iets te lang met mijn zonnebril heb rondgelopen. Daar zie je de gevolgen nu nog van. En grappig dat die opmerkingen daarover zijn. NOT!
Fame 2004 loopt trouwens op z’n eind. Ik begeleid de 4 radiofinalisten nu al een 2-tal maanden en dat schept toch wel een band. Je voelt de spanning stijgen. Zeker nu de slotshow met rasse schreden nadert. Op 23 oktober kan je hen bewonderen in de Zuiderkroon in Antwerpen en dan weten we ook wie de winna(a)r(es) wordt van een co-presentatie op Donna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s