Untitled

Drukke tijden…
… en dus te weinig tijd om hier leuke dingen aan toe te voegen. Het kriebelt nochtans. Maarten stuurde me vanochtend tijdens DDD nog een leuke (Limburgse) link door die absoluut niet zou misstaan tussen al die andere onzin hier 🙂 Maar ik ga de eer aan Maarten laten om jullie in te wijden in de geheimen van de Limburgse taal. Als je dus effe tijd hebt zeker bij hem langssurfen. Heb zo’n vaag vermoeden dat het echter nog een beetje zou kunnen duren voor Maarten er toe komt om die link te posten, want dezer dagen belt meneer zowat heel Bekend Vlaanderen (en vedetten uit andere belangrijke werelddelen) op om maandag (Wereld Aids Dag) mee te werken aan Donna’s grote geldinzamelactie. Het is nog maar eens bewezen dat Maarten thuis is onder de sterren, want ze reageren stuk voor stuk enthousiast. Het resultaat van al zijn speurwerk: maandag de hele dag te horen bij Donna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s