Untitled

4 landen in 4 dagen
Het belooft een zalig weekend te worden. Morgen (na de Fun Files) vertrek ik richting drielandenpunt voor een kasteelweekend. We zullen er naar het schijnt prinselijk ontvangen worden. Kijk er al de hele week naar uit!
Maandag en dinsdag trek ik met mijn beste vriendin naar Parijs. Bijzonder bizar trouwens waar je zoal terechtkomt door het woord Parijs in een url te flansen. Geef toe, het nut van deze ontgaat me bijvoorbeeld compleet. Ben ondertussen al een aantal keer naar de lichtstad getrokken en moet zeggen dat de Fransen me steeds meer en meer weten te charmeren. Kan natuurlijk iets met de nationale drank te maken hebben. Een logische wijn-URL is trouwens nog steeds een gat in de markt bij ons, want deze, deze en deze zijn nog allemaal vrij of in opbouw. Wedden dat de eigenaars ergens stiekem aan de toog hangen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s