Ik heb jullie lang genoeg laten wachten…

Vanaf 28 augustus is Leen Demaré tussen 6 en 9u weer helemaal wakker & mee. Ze trekt de dag met een ‘ongehoord’ enthousiasme op gang en ook in het nieuwe seizoen maakt ze het verschil in het ochtendradiolandschap. Bij Leen hoor je wat er leeft in de wereld.

Media_httpphotos1blog_bjbjj

Leen verwelkomt vanaf maandag nieuw, jong geweld in de ochtendshow: Ronald Verhaegen (vroeger StuBru). Zijn grootste verslaving: kranten en alles wat met actualiteit te maken heeft. En van die verslaving maakt Leen een deugd. Ronald zal bij Leen verschillende keren per dag signaleren wat de Vlaamse (en andere) kranten zoal brengen. Hij staat tegelijkertijd in rechtstreekse verbinding met de verkeersredactie en meldt verkeersproblemen meteen als die er zijn.

Media_httpphotos1blog_gabff

Ella & Dorien Leyers werden de voorbije zomer vaak op de achterbank bij verschillende bekende Vlamingen gespot. Ze hadden daarbij enkel professionele bedoelingen. De zusjes waren zich druk aan het voorbereiden op Donna’s nieuwe ochtendshow. Wat ze allemaal van plan zijn op die achterbank hoor je volgende week bij Leen.

Geert Hoste blijft elke week de wenkbrauwen fronsen terwijl hij de actualiteit volgt. Op vrijdag brengt hij bij Leen verslag uit en voorspelt hij meteen ook al wat we de volgende week zoal in het Journaal te zien zullen krijgen. Er komt geen glazen bol aan te pas. Puur Hoste-buikgevoel.

Vanaf maandag mag Leen al meteen 2 tickets voor Madonna’s Confessions Tour in Parijs weggeven. Hotelovernachting, concerttickets, vervoer & transfers all in. Wat je precies moet doen om de tickets te bemachtigen vertelt Leen maandag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s