Versiertoer: het verslag

Media_httpphotos1blog_npbhm

Onvoorstelbaar hoeveel mensen mij de voorbije 24 uren een mailtje hebben gestuurd, gebeld of zelfs persoonlijk hebben aangesproken over mijn versierplannen.
Zal ik jullie geduld niet langer op de proef stellen?
Ik heb gisteravond mijn kerstboom versierd.
Hierboven een sfeerbeeld.
En ik moet toegeven dat het het meest geslaagde exemplaar is dat ik tot nu toe al gehad heb. Ok, hij is fake. Dat geef ik toe. Maar je merkt het echt niet (ook al twijfelt Birgit S. daar aan). En bovendien bevrijdt een fake kerstboom mij van een heleboel trauma’s. Trouwe bezoekers herinneren zich dit verhaal ongetwijfeld nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s