Untitled

File!
Gisteren lekker zitten stressen op weg naar het autosalon. Het was de bedoeling dat ik tussen 10 & 12 de vliegende reporter zou zijn in de Fun Files. Dat is dus uiteindelijk eventjes anders gelopen, want om 11u ben ik daar pas gearriveerd wegens… file! OK, ik weet het, had maar wat vroeger moeten vertrekken of het openbaar vervoer moeten gebruiken. Het zal mij geen tweede keer gebeuren. En mocht dat toch zo zijn, dan heb ik natuurlijk nog altijd jullie om het mij tot in de eeuwigheid door te steken 😉

Media_httpwwwtribunei_dytfx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s