Paris – even more.

Le Fumoir zat vandaag overvol.
Ik had het gisteren moeten vermelden: niet allemaal tegelijk, aub.
De zoektocht naar een rustig café om te lezen werd dus voortgezet en ik kwam zowaar op een adres terecht dat met Le Fumoir zou kunnen concurreren, als het over lezen en koffie nippen gaat. De naam van het etablissement verraadt het al: Le Café Livre. Hier vind je meer info. Als boekenliefhebber moet je er zeker een keertje langsgaan. Ze zijn nog niet zo heel erg lang open. En vanop het (verwarmde) terras heb je een prachtig zicht op La Tour Saint-Jacques, die sinds een paar weken eindelijk weer te zien is. Jarenlang was hij langs alle kanten ingepakt voor studie- en renovatiewerken. Maar nu dus – eindelijk! – terug in volle glorie te bewonderen. Bij (mijn) voorkeur vanop het terras van Le Café Livre.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s