Must remember this…

Zondag bestaat kev-in-wonderland exact 5 jaar!

Mensen vragen mij wel eens: “Zo’n blog, wat is daar eigenlijk het nut van?”.
“Goeie vraag.” Antwoord ik dan.
Na al die jaren is het voor mezelf vooral een handig archief geworden. Soms scroll ik hier ook wel eens terug in de tijd. Om vast te stellen dat het contrast tussen toen en nu groter dan ooit is. Of dat sommige dingen nooit zullen veranderen.

Tegelijk zie je hier maar een fractie van wat ik meemaak. Ikzelf kan aan de hand van de verschillende posts makkelijk mijn levensloop hertekenen. Ze zijn stuk voor stuk kleine reminders, die met tal van andere herinneringen en emoties verbonden zijn. Bij mij roepen ze dus ook datgene op wat niet neergeschreven staat. Want dat blijft na al die jaren nog altijd wikken en wegen. Wat schrijf ik wel? En wat niet? Tijdsgebrek levert meestal het antwoord op beide vragen.

En wat wil ik voor deze vijfde verjaardag?
Eerst en vooral jou bedanken omdat je – alweer – de moeite genomen hebt om dit te lezen.
En als je suggesties hebt voor de komende vijf jaar: ze zijn welkom! Laat via de link hieronder gewoon een reactie achter. Of stuur een mailtje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s