Vakantie


Ben net terug van twee zalig ontspannende weken in de Provence.
In gedachten lig ik nog altijd op mijn luchtmatras in het zwembad te dobberen.
Alhoewel, hier mag ik ook niet klagen, want lig op dit eigenste moment op mijn dakterras languit in de zon. En ik heb nog een hele week vol on(w)eer(staan)bare plannen voor me, want ik word pas op 4 augustus weer bij Nostalgie verwacht.

Vind het altijd zalig om in het buitenland de plaatselijke radiostations te (her)ontdekken. En ook in Frankrijk heb je elke zomer 1 echte uitgesproken hit, die je zowat op elke straathoek hoort. Dit jaar is dat ongetwijfeld ‘Jelly Bean’ van Laurent Voulzy. Alweer eentje die ontegensprekelijk aan mijn zomer van 2008 gelinkt zal blijven.

De foto’s van de Provence volgen gauw. Alleen eerst even mijn digitale camera terug proberen te bemachtigen. Heb hem gisteren met een halve slaapkop op restaurant laten liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s