RadioBio

Kevin De Geest
°: 3 februari 1977 – Gent

1987-1997: vanuit de tienerslaapkamer de eerste stappen richting ‘echte’ radio. Het eindeloos ‘pakken van intro’s’ en (letterlijk) knippen & plakken van jingles.

1997: deelname en winst bij de wedstrijd ‘word co-presentator van D.0.S.’, het verzoekprogramma/de piratenzender van Erwin Deckers, elke zondagochtend via de frequenties van Donna. Een half jaar later als programmamedewerker aan de slag bij Donna, met vooral redactiewerk voor ‘De Bumpershow’ (spitsnieuws), ‘Peperklap’, ‘Vrouwentongen’ & ‘de Ultratop 50’.

1999-2006: naast redactiewerk ook geleidelijk meer presentatiewerk bij Donna. Het begon met ‘De Weekendshow’ & ‘Donna’s Dansfolie’. Later: ‘Fun Files’ & ‘Donnamour’. En tussendoor, als vervanger: ‘De Bumpershow’, ‘PrimaDonna’, ‘Ultratip 20’, ‘Binnen & Winnen’, ‘Lunchbox’, ‘Donna’s Request’, ‘De Donnateur’, ‘Ultra Dance 20’, ‘Donna’s zomertoer’, ‘Donna Staat Op – Weekend’. En productiewerk voor ‘De Fun Files’, met radio-buddy Evert Venema en ‘Doe De Donna’, met die andere radio-buddy, Dominique Crommen.

2006-2007: producer bij Donna, van tal van acties & programma’s als ‘Leen Demaré, helemaal wakker & mee’, ‘Donnamour’ & ‘de avondspits’.

oktober 2007: start bij Nostalgie, mee aan de wieg van Vlaanderens derde commerciële radiostation.

20 maart 2008 – nu: start uitzendingen Nostalgie én de start van ‘de vroege van Nostalgie’, de ochtendshow met Kevin als presentator.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s