Els Aeyels in the US – part 8 (dinsdag 11 september)

Slippery when wet…
Dat staat hier overal behalve dan waar het nodig is, namelijk op de rotsen die wij vandaag hebben beklommen. Koud en mistig miezerweer maar al bij al viel het nog mee, niet veel regen en dus hebben we toch wat kunnen wandelen en zien.
Ondanks al Cindy haar lokroepen geen moose gezien, wel veel foto’s genomen.
Enkele flashbacks naar onze vorige trips gehaqd de laatste dagen: onze auto die ineens 4000 toeren begint te draaien, een vreemd telefoontje van de politie van De Pinte of all places en nog altijd veel mannen met erectile disfunction. Wij dachten dat ED was uitgeroeid maar gisteren zagen we plots weer spotjes voor nieuwe medicamenten, er zijn nog zekerheden dus. Vandaag me bijna ingeschreven voor een Rangerprogramma maar de knappe krullebol op de foto bleek alleen in de brochure te bestaan, dus toch maar niet. Veel rare mensen gezien, oa eentje die lag te slapen in zijn auto, ofwel gewoon dood was. Het slechte weer hier maakt iedereen aan de ene kant blij omdat er watertekort dreigde, aan de andere kant zien de meesten er toch de hand van Bin Laden in. Stel u voor, in NY had het al sinds 22/8 niet meer geregend en uitgerekend op 9/11 met al die herdenkingen begint het! Toeval? We don’t think so!!!

Bon, morgen trekken we naar de bergen, helemaal echt de middle of nowhere dus.

Kusjes,
The wet babes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s