Els Aeyels in the US – part 7 (maandag 10 september)

We zijn dus in Bar Harbor, waar we morgen hopen iets te ontdekken van het Acadia National Park. Als het weer wat beter wordt, moet dat lukken.
Onderweg naar hier stond langs de baan “Maine, the way life should be”, maar so far is het vooral “Maine, the state of raar gebisj and crazy gepensioneerden”.

In een visitor’s center zei de vriendel;ijke vrouw achter de counter “Oh, Belgium, you’re the first persons from Belgium. Today!” Yeah, sure, wij zijn hier inderdaad ook al gestruikeld over de MASSA’S Belgen op elke ander dag????????!!!!!!!!!!! Zoals Cindy zei: vooral in het weekend e man, dan gaat ne mens al gemakkelijk ne keer naar de zee”

In een ander center hebben we daarnet naar een video gekeken surrounded by elders die de hele tijd ohs en ahs uitkrijsten alsof ze net persoonlijk op audientie bij de paus waren geinviteerd die hen ook nog ten huwelijk vroeg.
We doen nu alsof we voortdurend Belgen tegenkomen en spelen dan toneeltjes na. Daarnet bv kreeg een elderly koppel naast ons dikken ambras over wat ze wel en niet zouden doen. Waarop Cindy riep ‘Neeje Marjet, we goan niet, stapt moar terug inden auto!’ En weg waren ze, voor een hele avond beeld zonder klank no doubt.

Vreemd gebisj: harige wasbeerachtige doden dingen langs de weg, van die maga-spinnenwebbenbomen, en iets met een rood gat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s