Els Aeyels in the US – part 13 (zaterdag 22 september)

Howdie!

Nog eens een motel met computer dus tijd om te mailen. De computer is ook het enige positieve trouwens want er zit hier een onvriendelijk wijf achter de balie, niet normaal! Tis teveel dat ze hare mond moet opendoen. En dit was al onze derde poging, de twee motels waar we daarvoor waren gestopt, stuurden ons gewoon weg. Ga maar naar de Best Western zeiden ze -allebei Indiers trouwens- daar hebben ze tenminste mooie kamers! ??? Anyway, het is maar voor een nacht dus we overleven het wel.

De voorbije dagen zijn we in Newport geweest, veel sjieker dan de gelijkaardige badplaats aan de Belgische -of is het nu Vlaamse?- kust. Prachtige jachthaven, poepsjieke shops en natuurlijk de wereldberoemde Mansions van de beaumonde tijdens de vorige eeuwwisseling. Namen als ‘The Breakers’, ‘Rosecliff’ en ‘Marble Hall’, zogenaamde cottages waar een heel huizenblok uit NY in past, met 10tallen kamers en badkamers en servants, ale Gatsby in het echt he.

Ook nog wat nieuwe modetrends ontdekt zoals de diadeem met linten, die ge dan rond uw nek kunt binden of een plastron van kunt maken. En de nieuwste teenslippermode, nl ge doet er gewoon witte tenniskousen in aan of ge koopt er met kousen in gemonteerd.

Teenslippers speelden ook vandaag een hoofdrol, bij ons bezoek aan Brown University in Providence waar we op zoek naar een toilet verzeild geraakten in een rondleiding voor de toekomstige studenten. Compleet met ouders die zich zorgen maakten omdat de dorms niet unisex zijn en sommigen ook alcohol niet verbieden. Steljevoor! De gids bewoog zich op ‘College Hill’ achterwaarts en dus bergop voort en dat bleek geen sinecure in flipflops…Ook een Japanse familie gezien die letterlijk op elke hoek van de campus een statief begon op te stellen voor de familifoto. De moeite!

Dat is het zo ongeveer, morgen rijden we naar Cape Cod, voor enkele dagen strandvakantie. Hopelijk blijft het weert ook dan even zomers.

Kusjes,
de fresh girls.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s