Els Aeyels in the US – part 12 (donderdag 20 september)

hi there!

De titel stond hier daarnet te lezen op de Tshirt van een van onze collega-hotelgasten, om u maar te zeggen dat de overload aan testosteron nog altijd niet verdwenen is.

Een kort overzicht van de weirdos die vandaag ons pad zijn gekruist:

vanmorgen in het aquarium viel het nogal mee, al hebben we er wel een beest ontdekt dat ik alleen kan beschrijven als een groot, dik, groen slangachtig creepy zeemonster waar we zeker nachtmerries van gaan hebben.

deze namiddag naar Mohegan Sun casino geweest, in een indianenreservaat staat dan zo’n megacomplex als in Las Vegas, compleet met fake bewegende wolven en totempalen. Het stikte er van de luidruchtige aziaten en er waren ook een aantal mensen aan het stikken. Naast ons zaten bv twee vrouwen van minstens 120 vastgeketend aan hun stoel en -echt waar Marc lamot, we hebben het niet gegoogled- aan een beademingsapparaat, met zo twee slangetjes in hun neusgaten. Unbelievable! Weer eens zoals gewoonlijk eerst veel gewonnen en dan verloren. Ik dacht dat te kunnen compenseren door sexy aan een ijsje te likken en zo een oude bompa op zo’n gemotoriseerde driewieler binnen te doen, maar dat was geen succes. Eerst bijna het ijs over mijn Tshirt en daarna bijna mijn elleboog gebroken omdat bompie zodanig van zijn melk was dat hij knal tegen mij liep.

Gisteren trouwens het voorlopige hoogtepunt van “oh my god, dit kan toch niet’ op tv. Al zappend vastgesteld dat Jerry Springer nog altijd leeft, de aflevering had de weinig aan de verbeelding overlatende titel: ‘MEAT me on Springer’ en behandelde een zaak waarin een stripster tot de vaststelling kwam dat haar broer ook stripte, samen met haar verloofde, in een gaybar waar ze na hun uren ook met mekaar allerlei ongehoords uitstaken. En dan had ge ze moeten zien, nu wil ik niks zeggen, maar in eender welke gaybar waar Cin en ik onze kleren uitdoen hebben wij meer succes in 5min dan zij in hun hele leven! Twas gelijk een boer op sletsen die de macarena danste, dubbel! Omdat beide heren uit Kentucky kwamen, werd de aflevering -terwijl de bedrogen vrouw wild in het rond slaand en met dansende camouflageblokjes voor haar ontsnappende tieten werd afgevoerd- afgesloten met een vrolijke linedance, waar het publiek gezellig kon aan deelnemen.

Anyway, morgen rijden we naar Newport, Rhode Island, de zesde van onze staten.

Groetjes,

De Mohegan sunnie gamblers

P.S: de koeienstaking is voorbij, er was melk vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s