Els Aeyels in the US – part 1 (maandag 3 september 2007)

Hello Belgium,

Yep, we zijn er. Het heeft alleen veel langer geduurd dan gehoopt en helaas hebben onze koffers ons nog altijd niet ingehaald. Zucht.
Chaos was gisteren het woord van de dag. Het begon in Zaventem met onze vlucht die uren vertraagd was. Toen we eindelijk in NY waren werden we nazigewijs tegengehouden in een keldergang. Na een halfuur wachten, mochten we eindelijk naar de pascontrole waar een gigantische file stond en we door een soort kruising tussen een vrouw en een chihuaha naar een rij werden gestuurd. Aan de traditionele zever om binnen te geraken lag het deze keer niet want we mochten vlot door. Maar daarna moesten we onze bagage beginnen te zoeken tussen honderden andere stuks die al uren van de band waren gerold om ze daarna naar een andere band te brengen die kapot was. Drie opeenvolgende vluchten hebben we daardoor gemist en de laatste naar Boston waar we dan toch op mochten, heeft nog es uur in de file gestaan voor het opstijgen.

Media_http1bpblogspot_fjcij

In Boston bleken 2 van de 3 koffers er niet, kon de madam van de bagage ons niet helpen… want ze had haar bril niet bij -que????- en reed de taxichauffeur een uur verloren.

Vandaag hebben we dan maar het beste gemaakt van de situatie. Cindy loopt rond in mijn onderbroek -met een groot gapende leegte aan de anderkant- en mijn kousen. Ons dierbaarste bezit is de 5 ml deodorant uit mijn sakosj, we wassen ons met handdoeken en kammen ons haar met het picknickvork.

De bagagemensen verzekeren ons keer op keer dat ons valies er nu echt bijna
is. Maar of we dat nog geloven…

Vandaag zijn we naar Back Bay geweest. Mooie residentiele wijk aan de charles river, parkjes, shopjes, een prachtig uitzicht over de stad vanop een uitkijktoren. En schitterend weer. Op dat vlak geen klachten dus.

Enkele rare mensen die we al ontmoet hebben: een oude man in hawaïshort met Armanihemd, teenslippers en een roze zonnebril. Een stewardess die teveel danslessen heeft gevolgd ofwel een transsexueel looking for an audience was, in elk geval ze maakte van elke handeling een optreden met buiging. En een man die een nieuwe sport aan het uitvinden is, die wellicht stepsurf of zoiets heet. Something involving a step en een plastic zeil.

Media_http3bpblogspot_juegw

Wat hebben we al geleerd? De Red Sox spelen baseball en we moeten er fan van zijn. Cindy zou geen goed konijn zijn en als ge geen deathwish hebt, moet ge hier niet proberen de straat over te steken.

Zo, wij gaan nog wat dromen van tandpasta, immodium, haarborstels en propere kleren.

Groetjes,

the stinky girls.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s