Home Swap

Trouwe lezers weten dat ik een grote fan ben van huisruil.
En ook goed nieuws van op dat front, want binnen twee weken komen Gisèle & Guy uit Bordeaux een weekje in mijn appartement wonen. Deze keer doen we de ruil non-simultaneous. Ik ga pas in het voorjaar naar Bordeaux. Binnen twee weken verhuis ik dus voor een weekje.

Al ooit van St. Kitts & Nevis gehoord? Ik ook niet tot voor kort. Dat zijn twee ietsiepietsie eilandjes in de Caribbean. Helga, één van de locals (al doet haar naam mij vermoeden dat haar roots eerder in de buurt van Sauerkraut liggen) stelt ook een huisruil voor. Ze wil blijkbaar dolgraag 3 weken naar Europa komen. En ze ziet het zelfs zitten om haar luxevilla (4 slaapkamers, gigantisch domein, zwembad & huispersoneel) te ruilen met mijn (toch ietsje) bescheidener appartement. Hmm, moet ik toch nog even over nadenken. Mijn vrienden daarentegen… die hoeven enkel nog op ‘confirm’ te klikken om dat vliegtuigticket naar daar te boeken.
“Cocktail, James!”

Over reizen gesproken: Els Aeyels is vorige week opnieuw voor een maand richting VS vertrokken. Binnenkort kan je hier haar reisverslag lezen. Ze heeft al een aantal dingen doorgemaild, maar ik moet eerst hier en daar nog een beetje censureren. Een tipje van de sluier: haar tocht begint deze keer in Boston. Belangrijke topics: met een vork kan je blijkbaar ook je haar kammen, lost luggage, coyotes in the park, natuurlijke ontharingsmethodes en de lokale modetrends. Je leest er hier weldra meer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s