He’s Coming, He’s Coming!

Dit noem ik nog eens goed nieuws: Enrique komt op 11 november naar Vorst.
Overbodig te melden dat mijn tickets al besteld zijn.
Het worden trouwens drukke maanden, want toen ik net van een collega de vraag kreeg om binnenkort nog eens samen iets te gaan eten, kwam ik tot de vaststelling dat mijn agenda tot midden november vol zit. De weekends in ieder geval. Sinds jaar en dag is het een feit: september & oktober zijn de feestjesmaanden. Binnen twee weken wordt het startschot gegeven met Studio 54. That should be fun!
Better get my party gear ready.

Dit is trouwens de nieuwe van Enrique…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s