Paris – part 1

Ik ben nu al helemaal fan van het huisruilen. Het appartement van S. ademt in elk klein detail ‘Parijs’ uit. Ik kom nog maar eens tot de vaststelling dat ik hier perfect zou kunnen wonen. De Parisien in mij voelt zich al helemaal thuis.

Media_http3bpblogspot_cbgoc

Gisteren zijn we (E. & ik) kort na de middag gearriveerd en S. gaf ons meteen een rondleiding. Eerst in de buurt (Butte Aux Cailles) en daarna in het appartement. We hebben nog wat nuttige info uitgewisseld (over bars, restaurants, supermarkten, de vuilnisbakken, de truc met de sleutel van de voordeur, de paswoorden voor het draadloos internet, …) en de sleutels plechtig overhandigd.

Media_http4bpblogspot_ejbvd

’s Avonds zijn we de verjaardag van E. gaan vieren in Rouge St. Honoré. Daarna nog even langs de 356 digitale tv-kanalen gezapt, maar ook hier tot de vaststelling gekomen dat de quantiteit omgekeerd evenredig is aan het aantal interessante programma’s.

Media_http1bpblogspot_rfswr

Ik zal de komende dagen regelmatig proberen te posten vanuit Parijs. Hier vind je trouwens de blog van een zekere Christine, die ook in het hartje van La Butte Aux Cailles woont. Une voisine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s