Beste wensen voor een voorspoedig jaar & andere dankwoorden

I’m back!
Na drie maanden werd het toch tijd om de stilte te doorbreken.
Het doet deugd te merken dat een harde bezoekerskern hier dagelijks blijft langskomen. Zelfs als het wekenlang stil blijft. Misschien moet ik toch nog eens nadenken over dat gastbloggen, zoals destijds bij Domilog.be.
Een ferme dankjewel trouwens aan al diegenen die de voorbije weken gemaild/een reactie gepost hebben. Ik heb nog niet iedereen persoonlijk kunnen antwoorden, maar de komende dagen moet dat zeker lukken.
Een ferme dankjewel ook aan al diegenen die me een kerst-/nieuwjaarskaart gestuurd hebben. Ik heb nog niet iedereen persoonlijk kunnen antwoorden en… naar aloude jaarlijkse traditie zal dat er waarschijnlijk ook niet meer van komen. Maar bij deze dan…
Had het net met de-mens-achter-deze-blog nog over het plastic-gehalte van kreten à la “de beste wensen voor het nieuwe jaar” of “een voorspoedig 2007 toegewenst”. Laat ik daar hier en nu een halt aan toeroepen. Iemand enig idee voor een goed alternatief? Want over 11 maanden is het weer zover.
Santé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s