Stroom(stoot)versnelling

Dat van die omgekeerd evenredige drukte hier en op het werk… dat klopt!
Het is nog maar eens bewezen. Hoe drukker het op het werk is, hoe rustiger het hier wordt.

De eerste week van de (ver)nieuw(d)e ochtendshow zit er op. Leen is er meteen ingevlogen. En ook Ronald (you remember him) had vanaf de eerste seconde de juiste drive te pakken. Ik mag het nu stilaan wel toegeven: ja, dat fijne glimlachje om mijn lippen heeft alles te maken met de ploeg waarmee ik mag samenwerken.

Zo’n eerste week is natuurlijk het toppunt van drukte, want je mag dan nog maandenlang voorbereiden, het echte werk begint pas op het moment dat je terug ‘on air’ gaat. Dan pas komt alles in een stroomversnelling terecht en je wordt tegen 300km per uur meegesleurd voor je het goed en wel beseft.

Als je me net iets te hard mist, surf dan even naar Leens weblog, want daar post ik af en toe ook iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s