Work

Je kan er niet omheen dat ik het grootste deel van mijn tijd bezig ben met Donna/work-related stuff. En vandaag had ik het er met Birgit over dat dat op blogvlak wel eens voor beperkingen zorgt. Hoe graag ik hier ook dolenthousiast zou willen vertellen over wat ik dagdagelijks allemaal doe en meemaak op de werkvloer, dat kan ik gewoon niet maken. Sommige dingen kan ik jammer genoeg niet aan de grote klok hangen. Of dacht je dat dokters en psychologen de enigen waren met beroepsgeheim 😉

En laat deze zomer net een ontzettend boeiende periode zijn. Met een hoog ‘have i got news for you’-gehalte. Ik heb al vaak de handrem aangetrokken om hier geen ‘wereldnieuws’ te verkondigen. Als producer van Leens ochtendshow ben ik namelijk hele dagen (en halve nachten) bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. En daar heb ik een heel erg goed gevoel bij. Of zoals ik het wel eens tegen de collega’s zeg: “manne, we zitte hie op ne goeie vibe”.

Ik hoop dat je begrijpt dat ik nog niet veel kan prijsgeven, maar ik kan je alvast wel plechtig beloven dat ik je hier op de hoogte zal houden. Voor de rest blijf ik me heel ernstig op dat nieuwe seizoen (met baanbrekende transfers en al even revolutionaire vernieuwingen) concentreren. Dat mag onderstaande foto bewijzen. Thibaut (die zijn brein mee over de ochtend laat schijnen) heeft deze vanmiddag met zijn nieuwe gsm geschoten. Zeg nu nog eens dat ik geen serieuze mens ben!

Media_httpphotos1blog_whyeo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s