Madge!

Media_httpphotos1blog_zhnud

Hoe heb ik dit voor jullie zo lang kunnen verzwijgen?
Op 3 september ga ik naar Madonna’s Confessions Tour in Amsterdam!
En je moet weten dat ik niet snel een uitroepteken achter een zin plaats.

Madonna is trouwens de enige vrouw ter wereld die er in slaagt om me op zaterdagochtend voor 9u uit bed te krijgen. Vorige zaterdag was dat nodig omdat de online ticketverkoop dan begon. Na een half uur hopeloos klikken (en met 33 verschillende browsers open) slaagde ik er eindelijk in: the tickets are mine!

Ik kijk er nu al naar uit, want 2 jaar geleden bezorgde ze me al kippenvel in Arnhem. Ik zei toen (flashback): “amai, da’s hier precies het concert van mijn leven.” Vooral omdat het op een moment in mijn leven kwam dat het plaatje helemaal klopte. Zij fluisterde me de magische woorden “re-invent yourself” in.

Thanks, Madge! Ik begin straks aan mijn spandoek te schilderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s