Zolang het maar in de familie blijft…

Media_httpphotos1blog_jbsoe

Kevin De Hertogh had het er vorige week ook al over op zijn blog: Sons & Daughters zijn terug. De populaire serie uit de jaren ’80 verovert via Vijftv Vlaanderen opnieuw.

Ik zapte er van de week ‘toevallig’ langs en ik stond er van versteld hoeveel personages ik nog kende. Ik begin me altijd een beetje zorgen te maken als ik ontdek hoeveel nutteloze info in mijn brein geslopen is (zonder dat ik het zelf besef). Ik zat er naar te kijken en het was allemaal 1 grote ‘back to the past’-erlebnis. Ik kon maar niet geloven dat het bijna 20 jaar geleden was dat ik dit nog op tv gezien had. It seemed like yesterday!

Geniet mee: Patricia heeft een schampschot aan het hoofd en panikeert als ze beseft dat de wonde veroorzaakt is door een kogel. Ze denkt dat David de dader is en vertelt dit aan Steven. Die vertrekt onmiddellijk naar David om hem tot bekennen te dwingen. Een regelrechte confrontatie tussen de twee wordt vermeden omdat Tony bekent dat hij de schuldige is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s