Untitled

Media_httpphotos1blog_bcdpk

Ben net bij VT4 naar de laatste afleveringen van Lost gaan kijken. Ze organiseerden daar een persvisie. Kwestie van nu al te weten wat we binnen twee weken (als de laatste aflevering uitgezonden wordt) allemaal kunnen vertellen op de radio. Ik ga nog niet veel verklappen… Dat zou niet echt fair zijn tegenover de trouwe fans (waar ik me zelf ook wel bij reken). Ondertussen probeer ik het grote verlies te verwerken. Boone is gisteren gestorven. Je weet wel, het personage waar Ian Somerhalder gestalte aan geeft. Trouwe bezoekers zijn zijn foto’s hier de voorbije maanden al verschillende keren tegengekomen. Tijd voor een rondje eerbetoon? Morgen misschien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s