Radio-activiteiten

Media_httpphotos1blog_yjjpf

Een FAQ: “Wat doe jij eigenlijk tegenwoordig bij Donna?
Wel, ik doe ’s ochtends de regie van de ochtendshow met Leen Demaré (yep, it’s her on the left). En geloof me: daar komt meer bij kijken dan enkel koffie zetten. Al begint de dag daar wel steevast mee. En eindigen eigenlijk ook. Tussen het koffie zetten (en drinken) door maken we samen ook nog even een revolutionaire ochtendshow. Andere onmisbare crew members: Maarten Krajsman & Katrien Elias.

Aanvullende FAQ: “Is Leen een beetje een toffe madam?
Leen is een heel toffe madam. Een madam met ballen en het soort humor waar ik wel voor uit mijn bed wil komen om 4u ’s ochtends/’s nachts. We amuseren ons rot achter de schermen. En dat hoor je ook op de radio.

Een andere FAQ: “Presenteer jij eigenlijk nog bij Donna?
Neen. Dat doe ik niet meer.

Gevolgd door deze FAQ: “Presenteer je dan niet graag?
Toch wel. Heel erg graag zelfs.

Wat meestal resulteert in deze opmerking: “Ik vrees dat ik dan niet helemaal kan volgen.
Ik ook niet.

Als er nog vragen zijn, mail dan even.
Ik beantwoord ze met alle plezier.
Tenzij het bovenstaande vragen zijn natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s