D-Day

Vandaag viert de VRT-radio haar 75-jarig bestaan. Alle stations doen dat in my hometown Gent… Donna bouwt een feestje in de Katoen Natie. De voorbereidingen zijn nu al druk aan de gang. Het haar van Leen wordt op dit eigenste moment verlengd (Leen heeft in de ochtendshow van de week een actie gestart rond hair extensions). En dat wil ik wel even van dichtbij meemaken: Leen turns into Paris Hilton (om het met de woorden van de kapper te zeggen). Dat wil je niet je gemist hebben. Ik zal wat fotootjes schieten en ze straks proberen te posten. Vanavond neem ik mijn toestel trouwens ook mee naar het feest. Dus morgen mag je hier ook een uitgebreid fotoverslag verwachten. Kom jij trouwens vanavond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s