Op komst…

Binnenkort mag je hier een aantal nieuwigheden verwachten.

Vanaf woensdag kan je hier wekelijks een column lezen. En die is van de hand van… een bijzonder getalenteerde deerne, wiens naam je ongetwijfeld heel bekend in de oren zal klinken. Ze heeft haar strepen in radioland al ruimschoots verdiend. En toch blijven er nog een aantal talenten over waar het grote publiek tot nu geen glimp van heeft opgevangen. Daar komt dus weldra verandering in. Wie is ze? Ontdek het hier woensdag.

Er wordt op dit moment ook druk gewerkt aan een reeks podcasts. Een heleboel bekende radiostemmen zullen hier hun liefde voor de radio in woorden proberen te vatten. Niet enkel omdat we 75 jaar radio vieren. Neen, gewoon omdat het medium radio altijd wel een plaatsje in de spotlight verdient. Je zal de liefdesverklaringen van de radiomakers als podcast kunnen downloaden via deze site.

Beschik je zelf ook over (tot nu nog) ongekend talent?
Laat het dan even weten. Door hier te klikken bijvoorbeeld. Wie weet krijg je dan een vrij podium.
Want je kent mijn motto: je kan nooit te veel talent hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s