Kerstkaart

Media_httpphotos1blog_hmiuf

Dit jaar heb ik alweer geen tijd gehad om mijn kerstkaarten op tijd te posten. Alhoewel, ik boek vooruitgang. De voorbije 2 jaar schreef ik de kaarten begin december om halweg maart tot de vaststelling te komen dat ze nog altijd op de keukentafel lagen. Ongepost. Dit jaar ben ik zelfs aan het schrijven niet toegekomen. Had ik deze site maar wat eerder ontdekt. Dan had ik mijn familie, vrienden en collega’s pas echt op de zenuwen kunnen werken. Benieuwd welk liedje jij componeert. Watch out: verslavend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s