Happy 2005!

Media_httpphotos1blog_aldby

Een spetterend 2005 aan alle trouwe bezoekers en toevallige passanten. Dat al jullie wensen (en nog wat extra) uit mogen komen. 2005 is bij mij alvast met een ontregeld bioritme van start gegaan. Na een weekje nachtpresentaties moet mijn gestel weer wennen aan de gewone mallemolen. Vooral daglicht trotseren is niet echt eenvoudig. De voorbije week sliep ik namelijk overdag. Maar als ik naar het eindresultaat kijk (lees: luister) dan was het het allemaal meer dan waard. ’s Nachts presenteren gaf echt een mega kick. De reacties waren overweldigend en gaven een extra stimulans om tot het bittere eind door te gaan. En Domi is een super collega om mee samen te werken! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s