Untitled

“Daar is ‘m, daar is ‘m!”
Vandaag ben ik weer aan de slag gegaan. En dat is na iets meer dan 4 weken toch weer een beetje wennen. Het ontvangstcomité stond ook niet meteen klaar aan de voordeur, want in de wandelgangen van de VRT is het opmerkelijk rustig. Je vindt zowaar ook binnen de 5 minuten parkeerplaats op het bedrijfsterrein. En toch heb ik morgen nog een dagje vakantie. Mijn zus verjaart en die festiviteiten verdienen wel 24u extra aandacht. Hoor ik daar een kurk knallen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s