Untitled

Back in full force!
Ik zal maar niet teveel blabla verkopen rond de redenen waarom ik de voorbije weken niet kon posten. Het begint in mijn oren namelijk ook al wat afgezaagd te klinken 🙂
Nog een goeie week werken en dan wachten er 5 weken vakantie. Heb naast een weekje Zuid-Frankrijk nog niet echt iets gepland. Denk dat ze in Gent ook blij zullen zijn dat ik daar eindelijk nog eens op redelijk permanente basis zal zijn. Ik vrees dat ze anders mijn verblijfsvergunning intrekken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s