Untitled

The (short) Britney Story
Het was eens iets anders dan alweer een zoveelste bezoekje aan Britneys riante appartement in LA. Daar ben ik ondertussen al een beetje moe gekeken op het behangpapier. Dus zondagochtend om 12u opgestegen in Brussel en 2 uur later kon ik al inchecken in het hotel in Budapest. Britney bleef niet slapen.
In de namiddag eerst een lange wandeling gemaakt doorheen Pest (de stad is in twee delen verdeeld: Buda & Pest). Je kent dat wel. Zo’n wandeling waarbij je achteraf je eigen voeten niet meer voelt. Het zitje in de Sportaréna was dus welkom. In het voorprogramma een zoveelste kloon van Avril/Britney/Christina… maar wel eentje met kloten aan haar lijf: Skye Sweetnam. Vooral veel herrie ook.
En dan de grote vraag natuurlijk: zal Britney haar nukken hebben of zal Britney haar nukken hebben? En jawel hoor. Vlak na het starten van het introfilmpje dat het concert op gang mept, was het alweer afgelopen met de pret. Heel wat boegeroep… gedurende de volgende 45 minuten. Dan stond madam er. In lederen pakje helemaal Toxic te wezen. Voor de rest zal ik niet te veel verklappen, behalve dit: de tongkus zit wel degelijk in de show! Ondanks allerlei berichten over het schrappen van die ‘act’ (haar vriendje Kevin zou van het jaloerse type zijn).
Kort samengevat: Britney was leuk om zien. Alleen jammer dat ze amper 3 nummers live gezongen heeft. En de geluidskwaliteit liet flink te wensen over. Hopelijk is dat zaterdag anders. Voor de rest: geil wijf, maar net iets te Amerikaans (maar dat beweer ik over het merendeel van de vrouwen).
Ik heb net vernomen dat Britney in Duitsland een concert geannuleerd heeft omdat er slechts 1 derde van de tickets verkocht waren. In Budapest zat de zaal trouwens ook maar voor de helft vol.
Als je foto’s van het concert in Budapest wil zien… klik dan hier. Voor alle duidelijkheid: ik heb ze niet genomen (de foto’s, bedoel ik)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s