Untitled

Domilog

Deze weblog is het levende bewijs dat regelmatig updaten niet altijd zo evident is. Ik kijk altijd vol bewondering naar de manier waarop collega Domi dagelijks vers materiaal publiceert. Heb het er vorige week met hem nog over gehad en deze mededeling kwam dan ook niet echt als een verrassing. De manier waarop hij het wil oplossen (door binnenkort met een team aan domilog te werken) lijkt me super. Al zal ik me daar zelf maar van onthouden. Ik heb het hier al lastig genoeg om actueel te blijven 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s