Untitled

Metroseksueel
Wat doe je als je elke dag zit te suffen op de metro in Londen? Je wijdt er gewoon een volledige weblog aan. Best wel amusant. Ga tegelijk eens kijken naar deze site. Bij ‘tube rules’ kom je te weten hoe je je op het openbaar vervoer best kan gedragen. De ‘etiquette’ geeft allerlei tips gaande van ‘kijk voor je gaat zitten’, ‘lees niet mee in andermans krant’ tot ‘laat de mensen eerst rustig uitstappen voor je als een razende instapt’. Vooral dat laatste doet mijn haren ook wel eens ten berge rijzen!
Nog zo’n irritant verschijnsel: mensen die veel te luid in hun GSM lullen. I’m not interested!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s