Untitled

Weekend…

Media_httpwwwciberjob_gucbq

… dat verdient een vreugdekreet! Alhoewel, na André Van Duin & Ria Valck vanochtend in ‘Donna Staat Op!’ hebben we onze kreten voor dit jaar wel gehad, denk ik. Deze twee carnavalnummers op de radio zorgden voor bijzonder grappige filetaferelen naar het schijnt. Zo werd ons door diverse bronnen gemeld. Olé! En dan zeggen dat ik allergisch ben aan carnaval en andere verkleedpartijen! Maar: alles voor de show!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s