Untitled

London calling…
Ben het voorbije (Valentijns)weekend naar Londen geweest en het blijft nog altijd één van mijn favoriete steden. Al zijn de prijzen daar echt de pan aan het uitswingen. CD’s zijn er onbetaalbaar. Terwijl je er in de rekken toch een aantal coole dingen ziet liggen (vooral verzamel-CD’s). Mijn vingers jeukten, maar naast 2 DVD’s met het verzamelde werk van French & Saunders heb ik mij nog kunnen inhouden.

Heb ook heel wat radiostations beluisterd en BBC – Radio 1 hoort zeker bij mijn topfavorieten. Judge Jules op kop. Hij levert de perfecte zaterdagavond-nog-snel-even-de-badkamer-induiken-om-mijn-haar-goed-te-leggen-voor-ik-uitga-soundtrack!

En als je op zoek bent naar ‘feel good radio’ (over de landsgrenzen heen!) dan zit je goed bij Gaydarradio London, de ethergolven kleuren roze voor je het goed en wel beseft. Hier kan je hen on-line beluisteren, wat ik op dit eigenste moment ook aan het doen ben. En geef toe waar kan je niemendalletjes als ‘Gay Boyfriend’ van The Hazzards (Stock/Aitkin/Waterman) anders ongestoord beluisteren? Hun on-line playlist is trouwens heel overzichtelijk en biedt per artiest/song ook extra info aan.

En Virgin Radio is dan weer een tikkeltje anders. Chaotische site, maar eens je je weg gevonden hebt een waar mekka aan info. Zeker eens naar de pagina’s van hun ochtendduo surfen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s