Untitled

Viva Las Vegas!

In tegenstelling tot wat sommigen hier beweren/vermoeden, ben ik zelf niet mee naar Las Vegas gevlogen. Ik ben in Brussel gebleven om van hieruit alles op te volgen. En er kwam heel wat bij kijken. Het was echt stunt- & vliegwerk. Ben dolblij dat het gelukt is. Een mooie beloning voor het harde werk dat de hele ochtendploeg de voorbije weken geleverd heeft. Dikke pluim trouwens voor Maarten, die de hele week lang reisleider was tijdens de Cupido Race. Hij stond in voor de praktische zaken en zorgde er voor dat het allemaal vlekkeloos verliep (ondanks de vele hindernissen onderweg). Ik ga hem proberen overtuigen om tegen volgende week een soort dagboek van zijn avonturen te schrijven voor donna.be. Stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s