Untitled

Bloot!
Dames en heren, weledele bezoekers van deze weblog: laat ik maar een halt toeroepen aan de discussie over het tekort aan vrouwelijk/mannelijk schoon op mijn cyberstek! Ik weet dat ik compleet niet op kan tegen Domi, die jullie op het vlak van bevallige deernes toch al regelmatig bedient. En als ik merk dat Maarten zelfs al met Biba Binoche uitpakt op zijn weblog, dan rest er mij maar 1 ding: tegemoet komen aan de verzuchting van de bezoeksters (v.) en mannelijk schoon serveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s