Untitled

Ze komen, ze komen!
Het aftellen is begonnen, want straks om middernacht is het zover! French & Saunders, de kerstspecial! En het belooft weer hilarisch te worden. Ik kijk vooral uit naar de parodie op de videoclip van Britney & Madonna.

Media_httpwwwfrenchan_efamc

Dawn French die zichzelf laat ‘ombouwen’ tot La Spears, bovenstaande foto prikkelt mijn fantasie (en lachspieren) al voldoende. Mijn videorecorder is al geprogrammeerd. Die van jou hopelijk ook. Je weet niet wat je mist!
Nog nieuws trouwens van het Britse humorfront: serie 5 van Absolutely Fabulous!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s