Untitled

Party time
Wat deed het vanmorgen pijn toen de wekker begon te zoemen. Gisteren net iets te veel feestjes moeten afschuimen in te korte tijd. Birgit Simal (producer bij Donna) vierde onder andere haar 30e verjaardag op redelijk uitbundige wijze. Waarom wil die hoofdpijn toch maar niet weggaan? Neen, ik had niet te veel gedronken! Integendeel. Het kan ook te maken hebben met de overdosis pili-pili die ik net voor dat feestje in een wokschotel naar binnen had gewerkt.

Ik stond bijna letterlijk in vluur en vlam. Bedankt, Sabine! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s