Untitled

Heel even ‘back in town’!
Het kasteelverblijf zit er op. En ik moet toegeven dat we er iets meer van verwacht hadden. Ik zat namelijk al dagenlang te mijmeren over slapen in een krakend bed, gordijnen in bordeaux, grote trappenhallen met gigantische luchters en een butler die altijd en overal de deur voor je opendoet. Al deze ingrediënten waren er wel. Enige nadeel was dat je enkel het kasteel in mocht voor het diner en het ontbijt. De slaapkamer bevond zich in een hotel vlak naast het kasteel. Om één of andere reden werd ik depri van het behangpapier. Maar gelukkig was er nog het zalig rustgevende landschap. Moet ik in ieder geval mijn beste vriendin nooit mee naartoe nemen, want dat moet zowat de enige aardbewoonster zijn die ‘onrustig’ wordt van natuur. Of ben jij er ook zo eentje? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s