Untitled

Look who’s talking now…
Deze week beleef ik Doe De Donna eens van de andere kant van het (studio)raam. Domi is namelijk even aan het genieten van welverdiende rust, dus kruip ik achter de microfoon (terwijl ik anders de redactie of het reporterwerk voor mijn rekening neem). Toch wel wennen zo’n ochtendshow. Lekker spannend. Er kan altijd wel iets foutgaan in een programma met zoveel items, interactie en onvoorspelbaarheid. Maar dat maakt het net zo leuk! Met een flinke pluim voor Domi! Ik zal mijn best doen om de show overeind te houden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s